Önkéntes támogatóink

Hálás köszönet illeti Gódor Gyula nagypapát (GÓDOR BÚTOR Kft.). aki  új rámpával ajándékozta meg óvodánkat! 

IMG_3395

Köszönettel tartozunk Dr. Beliznay Pálné nagymamának, valamint Házi László édesapának, akik feltöltették homokkal az óvoda valamennyi homokozóját. A homokozás tavasztól késő őszig nagy örömet szerez a gyerekeknek.

Az óvodába járó összes kisgyermek nevében köszönjük szépen a segítő hozzáállást!

homok

 IMG_3394

Szeretnénk megköszönni Váradi Jánosnak, a kőszegszerdahelyi Szent Vid Udvarház tulajdonosának önzetlen segítségét, aki két aranyos és rendkívül szelíd pónilovat bocsátott óvodánk gyermekeinek rendelkezésére, emlékezetessé téve számukra a nemzeti ünnepet.

Felejthetetlen élményt szerzett a gyerekeknek!

Ezúton is jó egészséget kívánunk!

Hansi lo

csoportkepek marc15

Régi álom vált valóra az óvoda kerítésének körbefestésével. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a HILTI  Hungária Szolgáltató Kft.-nek, akik önkéntes munka keretében vállalták a kerítés lecsiszolását. Professzionális eszközeikkel és szakembereikkel, önzetlen segítőkészséggel végezték a munkát. Köszönet illeti az óvoda összes dolgozóját, akik időt, energiát nem sajnálva, szabadidejüket feláldozva munkaidőn túl, segítettek a csiszolásban, a kerítés környékének rendbetételében és a kerítés körbefestésében. Továbbá hálás köszönettel tartozunk az óvodába járó gyermekek szüleinek, akik anyagi adományaikkal megteremtették a feltételeket a speciális festék megvásárlásához.

kerités

kerites 2

kerites3……………………………………………………………………………………..

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani és kifejezni hálánkat, Nagy Zoltán és Fröhlich Annamária szülőknek a Katica csoportból, akik időt és energiát nem kímélve falfestményeikkel vidámmá és széppé tették óvodánkat. Reméljük, hogy még sok évig gyönyörködhetünk munkájukban. Sok szeretettel gondolva Rátok: a Nevelőtestület és a Gyerekek 

emelet fal foldszint fal