Tárgyi feltételek

Csoportszobáinkat igyekeztünk a lehetőségeinkhez mérten a legmodernebb bútorzattal és eszközrendszerrel ellátni. Minden csoportban megtalálható a Montessori eszközrendszer valamennyi eleme, adott a lehetőség a kézművességre és a két németes csoportban német nyelvű könyvekkel, társasjátékokkal és hanganyaggal egészül ki a repertoár.

monti-collage2

honlapkep3 honlapkep2
IMG_0214 IMG_0208

A csoportszobák nagy részének berendezési tárgyai többségükben fel lettek újítva, amely a gyerekeknek esztétikai élményt, kényelmet és biztonságot jelent. A csoportszobai játékok vásárlásánál fontos szempont az igényesség, valamint a pedagógiai munkához szükséges fejlesztő játékok beszerzése. Számíthatunk a szülők támogatására is, sokat segítenek az óvodában nélkülözhetetlen rajzeszközökkel, színes papírral, a gyerekek részére Mikulás csomagokkal, karácsonyi és húsvéti ajándékokkal.

honlapkep4

Rendelkezünk önálló tornateremmel, fejlesztő és logopédiai szobával, nyelvi szobával (a német és angol nyelv fejlesztése érdekében) és az egészségmegőrzésben fontos szerepet játszó só-szobával.

angol nyelvi szoba logopediai szoba
angol nyelvi szoba2 IMG_3846
IMG_3844 IMG_3843

Tornatermünk felszereltsége jónak mondható, szinte minden modern tornaeszköz adott a fejlesztő pedagógusok mozgásfejlesztő munkájához.

Projekt1

Óvodánk jó adottságú, nagy, árnyas udvarral rendelkezik, ahol a gyerekek városi szinten jó levegőjű, nyugodt környezetben tölthetik mindennapjaikat.

udvari elet collage

IMG_3392 IMG_3391

2017 szeptember: OVI – SPORT PÁLYA ÁTADÁSA

  • Részben pályázati támogatásból (Ovi –Sport Közhasznú Alapítvány) részben SZMJV Önkormányzatának támogatása által épülhetett meg a 11 millió forintot érő többfunkciós biztonságos gyermekfoci pálya.
  • Multifunkciós műfüves pálya, mely a focin kívül alkalmas kézi és kosárlabda ,valamint a röplabda rávezető gyakorlatainak oktatásra, de különböző sorversenyeket is lehet rajta játszani.
  • Eszközrendszere színes, esztétikus, biztonságos, gyermekbarát.
ovifoci


Kép2

 

 

 


Kép1